fbpx

Milorad Dodik - U Srpskoj ima viška radnih mjesta, ali moj sin neće da radi!

Svima koji su u julu ove godine pročitli članak pod nazivom “Moj sin nema posla već godinu dana i ženi se u subotu a vi me napadate” i danas objavljeni “U Srpskoj ima viška radnih mjesta, ali ne i onih koji hoće da rade”, logično se nameće zaključak da sin Milorada Dodika neće da radi.

dodik 1

Piše: Mirjana Tešanović

„Od Trebinja do Novog Grada, od Banjaluke do Bijeljine susrećem preduzeća i firme koje traže i imaju otvorene konkurese, ali se ljudi ne javljaju", kaže predsjednik Srpske. Nije rekao zašto se njegov sine ne javi na neki od ovih konkursa kada već godinu dana jadan sjedi nezaposlen.

Šta se sa predsjednikom dešava tesko je reći, ali evidentno je da ima neki problem sa neuronima.

Treba li ovome još nešto dodati osim pitanja, do kada ćemo dozvoliti da nas ovaj bahati, mafijaški boss krade, vrijeđa i gura u potpunu ekonomsku, intelektualnu, duhovnu i moralnu propast. Znamo li gdje je granica kada treba podići ruku i u lice reći: "Dosta!"

A možda vam je ovako dobro, možda samo serete po FB, osnivate neke grupe koje su kao fol protiv režima i kontate kako da preko štele negdje uvalite svoje potomstvo ili ga pošaljete vani. U tom slučaju, ništa.

Izaberite Dodika za doživotnog predsjednika i nadajte se i svojoj kili zlata, a možete i zalatnim kašikama. 

Impulsportal