fbpx

Više ne valja ni Kajganić, udarili i na njega režimski mediji

Više ne valja ni Kajganić, udarili i na njega režimski mediji

Foto: BN

Glavni tužilac Tužilaštva BiH Milanko Kajganić našao se na meti režimskih medija u Republici Srpskoj zbog optužnice koja je podignuta protiv Milorada Dodika i zbog nepoštovanja odluka Kristijana Šmita, koga režim ne priznaje u Republici Srpskoj, jer ga, kako tvrde, nije imenovao Savjet bezbjednosti Ujedinjenih nacija.

Da li je napad na Kajganića ta optužnica ili neka nova koja bi, kako se nagovještava, mogla protiv Dodika da "iskoči" iz neke tužilačke ladice, gdje ih ima nekoliko komada, među kojima je i kupovina famozne vile u Beogradu.
Dobro upućeni izvori tvrde, da je upravo to razlog Dodikove nervoze, ali i nepovjerenja prema ljudima oko sebe, bez obzira što su ovih dana pojedinci glasni u pokušaju da ospore Sud i Tužilaštvo BiH, ali im ne polazi za rukom,

Hajka na glavnog tužioca, koga optužiše da je "namjestio" suđenje Dodiku je najnovija.
Prema saznanju Srne u ovom, kako navode, namještenom procesu protiv Dodika pronađen je "podoban" tužilac Кajganić čiji je brat osuđen za iznudu, a nedavno je uhapšen i zbog krađe auta.

Pošten tužilac, kako se navodi u vijesti Srne, ne bi slijepo slušao Majkla Marfija (američkog ambsadora), već bi radio profesionalno u skladu s pravom....

Koji će sledeći krivci biti, Stevandić, Đajić Višković...javiće vam ubrzo izmedju redova, režimski mediji.
Da se nešsto iza brda valja vidi se i u tome da Dodik u posljednje vrijeme na zvanične sastanke i susrete vodi i sina Igora.

BN