fbpx

Tvorac ‘Simpsona’ radi na novoj, odraslijoj, animiranoj seriji za Netflix koja zvuči predobro

Matt Groening je bradonja zaslužan za Futuramu i Simpsone, a sad ima i novi projekt od kojeg očekujemo puno.

Screenshot 7 1 768x384

Matt Groening je bradonja zaslužan za Futuramu i Simpsone, a sad ima i novi projekt od kojeg očekujemo puno. Zašto? Jer Groening taj projekt odrađuje za Netflix koji ima dosta dobar postotak dobrih serija, rijetko kojom budemo razočarani. Osim toga – čitav projekt će biti više usmjeren na odrasle nego što su to bili Simpsoni i Futurama.

Projekt se zove Disenchantment, a radnja će ese odvijati u srednjevjekovnom kraljevstvu nazvanom Dreamland. U Dreamlandu živi mlada princeza Bean koja voli popiti, a pratit će je patuljak nazvano Elfo (!) i osobni demon nazvan Luci.

Groening je najavio srž projekta u jednoj rečenici.

“Na kraju krajeva, Disenchantment je o životu i smrti, ljubavi i seksu te kako se nastaviti smijati u svijetu punom paenj i idiota, bez obzira na ono što vam stariji, čarobnjaci i ostali kreteni kažu.”

Glasove u seriji već znate, većina ih je iz Futurame, a pridružit će im se i Abbi Jacobson iz Broad Citya (gledajte ako iste) i ludi Eric Andre.

Još ne znamo kada ćemo moći gledati ovaj novi projekt već je samo najavljeno da će biti dostupan u 2018. godini. E pa ekipo naša streamerska – siječanj 2018. je puno bliže nego Božić 2018.

Idesh!