fbpx

vesele devedesete

Stižu "Lude devedesete"

Sitkom "Lude sedamdesete" bio je jedna od najpopularnijih TV serija na prelasku iz 20. u 21. vijek. Dvije decenije kasnije vraćamo se u podrum porodice Forman iz Viskonsina, u novoj Netfliksovoj seriji "Lude devedesete".

Kurtvud Smit se vraća kao džangrizavi Red Forman, a Debra Džo Rap kao njegova ljupka supruga Kiti. U njihovom podrumu sada, međutim, „bleji“ nova generacija klinaca koju predvodi njihova unuka Leja (Keli Haverda), ćerka Erika i Done.

Netfliks je objavio prvi tizer za „Lude devedesete“ u kom se naslućuju lagani humor i igranje na kartu nostalgije, koji su krasili i originalnu seriju.

Iza nove serije stoji ista ekipa koja je nam je donijela “Lude sedamdesete” – Boni i Teri Tarner, pojačani svojom kćerkom Lindzi, a ponovo ćemo vidjeti na okupu i staru ekipu: Erika (Tofer Grejs), Donu (Lora Prepon), Kelsa (Ešton Kučer), Džeki (Mila Kunis) i Feza (Vilmer Valderama). Oni će se, doduše, pojaviti u samo jednoj od ukupno deset epizoda.

U snimanju nove serije nije učestvovao Deni Masterson (Hajd) kom se trenutno sudi za silovanje.

“Lude devedesete”“ na striming servis Netfliks stižu 19. januara 2023.

Izvor: srpskainfo

 

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE NA PORTALU